صفحه اصلیاخبار و اطلاعیه‌هااخبار مدرسهاطلاعیه کارنامه مرحله 1

اطلاعیه کارنامه مرحله 1

با سلام و احترام
به اطلاع اولیای گرامی می رساند جلسه ی عمومی ملاقات سه ماهه ی اول با حضور کلیه ی معلمین دروس اصلی و فوق برنامه در روز چهارشنبه 13 دی ماه برگزار خواهد شد.
*دبستان1 (پیش ، اول و دوم ) از ساعت 13 الی 30/14
*دبستان2 ( سوم تا ششم) از ساعت 15 الی 30/16
*در این روز مدرسه ساعت 11 تعطیل خواهد شد .
*هماهنگی لازم با سرویس ها انجام شده است .
از اولیای محترم خواهشمند است در صورت تمایل به دیدار با معلمین و سایر مسئولین دبستان در ساعت مقرر مراجعه فرمایند .

تذکر:

قابل توجه اولیای عزیز
با توجه به فیلترینگ تلگرام،در صورتی که اولیای عزیز به برنامه تلگرام دسترسی ندارند می توانند اطلاعیه ها و اخبار را در سایت دبستان و پیامک های ارسالی مشاهده نمایند.

برگه های ارزشیابی مستمر مرحله1 دانش آموزان سوم تا ششم به فرزندانمان ارائه گردید.

کارنمای سه ماهه اول کلیه دانش آموزان نیز به ایمیل اولیا ارسال شده است .

با تشکر-دبستان مهرآیین