صفحه اصلیاخبار و اطلاعیه‌هااخبار مدرسهبرگزاری جشن یلدا

برگزاری جشن یلدا

یلداتون پیشاپیش مبارک

اولیا محترم با سلام و احترام
به اطلاع می رساند روز سه شنبه 97/9/27 فعالیت های رسمی دبستان و همچنین فوق برنامه های عصر شامل افتراسکول ،شطرنج و... تعطیل می باشد.
چنانچه نگهداری فرزندمان در منزل برایتان مقدور نیست لطفاً ما را مطلع نمایید .
اولیا محترم دانش آموزان غیرسرویسی که روز سه شنبه 97/9/27 در مدرسه حضور می یابند راس ساعت 11 جهت بردن بچه ها به منزل مراجعه نمایند .
جهت دانش آموزان سرویسی هماهنگی با سرویس ها بعمل می آید .
ضمنا درزمان جشن، هر یک از دانش آموزان عزیز می توانند حداکثر 2 نفر همراه داشته باشند.
ضمناً خواهشمند است در جشن یلدا علاوه بر مراقبت از فرزندانمان به منظور حفظ نظم ،از فیلم برداری و عکاسی خودداری فرمایید .قطعاً کل برنامه از طرف مدرسه فیلم برداری و به حضورتان تحویل خواهد شد.
دانش آموزان عزیز می توانند از لباس آزاد استفاده کنند.( بچه های کلاس پیش دبستان و اول ترجیحاً پیراهن سفید )
مسیر شماره 1 : پاسداران،اقدسیه ، سباری ( آجودانیه)باشگاه بانک ملی
مسیر شماره 2: نیاوران ، دارآباد ، سباری ( آجودانیه) باشگاه بانک ملی