صفحه اصلیامکانات پرتالگزارشات پروژه های بین المللیپروژه جهانی Learning Circle سال تحصیلی 95-96

پروژه جهانی Learning Circle سال تحصیلی 95-96

پروژه جهانی Learning Circle

سال تحصیلی 95-96

iearn  یک شبکه آموزشی است که شامل بیش از سی هزار مدرسه و سازمان جوانان در صد وچهل کشور جهان است. این شبکه به معلمان، دانش آموزان و جوانان این امکان را می دهد که با استفاده از اینترنت و دیگر وسایل ارتباطی با یکدیگر در ارتباط باشند. هر روز بیش از 2،000،000 دانش آموز از سراسر جهان روی پروژه های مشترک همکاری می کنند .

از خصوصیات بارز این شبکه می توان به این موارد اشاره کرد:

• ساختارومحیط امنی که جوانان می توانند در آن با یکدیگر در تعامل باشند.
  • فرصتی بسیار مناسب برای بکار گرفتن دانش در پروژه های آموزشی است.
  • جامعه ای از معلمان ودانش آموزان آنها که به عنوان بخشی از آموزشی پرورش جهانی هستند.

پروژه Learning Circle یکی از پروژه های این شبکه است. که در هر ترم تحصیلی با شرکت دانش آموزان کشورهای مختلف انجام می شود. هدف آن تبادل علمی، فرهنگی و اجتماعی است بر بستر استفاده صحیح و متناسب با سن دانش آموزان از اینترنت است.

در دو سال گذشته دانش آموزان مدرسه مهر آیین در این پروژه جهانی شرکت کردند. در سال تحصیلی 93-94 دانش آموزان شرکت کننده در پروژه Learning Circle با هدایت سرکار خانم انصاری به عنوان اولین پروژه جهانی در دهمین جشنواره دانش آموزی تبیان تقدیر شدند.

در سال گذشته دانش آموزان کلاس های پنجم و ششم با راهنمایی سرکار خانم میرخسروی در این پروژه شرکت کردند. امسال نیز یک گروه از دانش آموزان مستعد کلاس پنجم باز هم با هدایت سرکار خانم میرخسروی در این پروژه جهانی مشارکت خواهند کرد