صفحه اصلیامکانات پرتالگزارشات پروژه های بین المللیمسابقه بین المللی کانگورو

مسابقه بین المللی کانگورو

مسابقه بین المللی کانگورو ، مسابقه جهانی برای دانش آموزان مختلف است . این مسابقه با هدف جذب دانش آموزان به ریاضیات و نشان دادن این مطلب به آن ها است که ریاضیات می تواندجذاب ، جالب ، مفید و حتی سرگرم کننده باشد. به همین دلیل در این مسابقه سنجش دانش پایه ریاضی انجام نمی شود و بیشتر هوش و خلاقیت دانش آموزان مورد آزمون قرار می گیرد. زمان آزمون فروردین 96 می باشد .

هر سال دانش آموزان پایه دوم تا ششم دبستان مهرآیین در این آزمون شرکت می کنند.در صورت تمایل دانش آموزان می توانند از کتب ریاضیات کانگورو جهت تمرین و ایجاد آمادگی بیشتر استفاده نموده و مهارت خود را افزایش دهند .