صفحه اصلیامکانات پرتالگزارشات پروژه های بین المللیپروژه جهانی learning circle

پروژه جهانی learning circle

گزارش پروژه جهانی Learning Circle

iearn یک شبکه آموزشی ومرجع غیر انتفاعی است که شامل بیش از سی هزار مدرسه و سازمان جوانان در صد وچهل کشور جهان است. این شبکه به معلمان، دانش آموزان و جوانان این امکان را می دهد که با استفاده از اینترنت و دیگر وسایل ارتباطی با یکدیگر در ارتباط باشند. هر روز بیش از 2،000،000 دانش آموز از سراسر جهان روی پروژه های مشترک همکاری می کنند .
این شبکه بین المللی به عنوان یک موسسه غیر انتفاعی در اسپانیا ثبت شده و دارای دفتر بین المللی در کالوس اسپانیا است.
از سال 1988، این شبکه درایجاد ارتباط online بین مدارس پیشگام بوده است وبه دانش آموزان این امکان را داده است که بتوانند با دانش آموزان هموطن خود و دیگر دانش آموزان از سراسر جهان روی پروژه های مهم فعالیت داشته باشند.
از خصوصیات بارز این شبکه می توان به این موارد اشاره کرد:

• ساختارومحیط امنی که جوانان می توانند در آن با یکدیگر در تعامل باشند.
• فرصتی بسیار مناسب برای بکار گرفتن دانش در پروژه های آموزشی است.
• جامعه ای از معلمان ودانش آموزان آنها که به عنوان بخشی از آموزشی پرورش جهانی هستند.

پروژه Learning Circle یکی از پروژه های این شبکه است. که در هر ترم تحصیلی با شرکت دانش آموزان کشورهای مختلف انجام می شود. هدف آن تبادل علمی، فرهنگی و اجتماعی است بر بستر استفاده صحیح و متناسب با سن دانش آموزان از اینترنت است.

سال گذشته اولین تجربه ی شرکت دانش آموزان مدرسه مهر آیین در این شبکه جهانی بود. دانش آموزان شرکت کننده در پروژه Learning Circle به عنوان اولین پروژه جهانی در دهمین جشنواره دانش آموزی تبیان تقدیر شدند.
با توجه به اهداف آموزشی وپژوهشی مدرسه مهر آیین امسال نیز بر آن شدیم که دانش آموزان عزیز و علاقه مند را راهنمایی نموده تا بتوانند از این امکانات در جهت ارتباط متقابل با دانش آموزان دیگر کشورها استفاده نمایند و به این طریق بتوانیم انگیزه پژوهش، ارتباط با دیگرهمنوعان ، و کسب آگاهی های علمی بیشتری رادر آنها پرورش دهیم. گروه منتخب از بین دانش آموزان پایه پنجم هستند و از آنجایی که پروژه بین المللی است ، ترجیح داده شد از عزیزانی دعوت به عمل آید که به زبان انگلیسی، بیشتر مسلط هستند. عنوان پروژه تایید شده برای مدرسه ما از طرف شبکه iEARN مکان ها و دورنما ها (Places & Perspectives) است و دانش آموزان از شش کشور با گروه سنی مشابه در این رابطه به تعامل فرهنگی وآموزشی می پردازند. بدیهی است با توجه به عنوان اصلی بایستی فضای تحقیق را به یک محیط کوچکتر محدود می کردیم و با توجه به علاقه دانش آموزان ورویکرد کلی کشورمان به ورزش عنوان تحقیق را به "مکان های ورزشی قدیم و جدید در سطح تهران" درنظر گرفتیم. مرحله بعدی طرح سوال مربوط به هر پروژه و ارسال آنها برای گروه های شرکت کننده است و به این ترتیب دانش آموزان نه تنها بایستی با استفاده از روشهای خود به پاسخ سوالات خود بپردازند، بلکه بایستی عنوان پروژه ها و سوالات مطرح شده آنها را مطالعه و به پاسخ آنها در ارتباط با محیط اطراف خود بپردازند.