صفحه اصلیامکانات پرتالگزارشات پروژه های بین المللیپروژه تدیteddy bear

پروژه تدیteddy bear

این پروژه یکی از پروژه های شبکه بین المللی iEARN  است که با هدف تبادل فرهنگی و اجتماعی دانش آموزان دبستانی طراحی شده است. در این پروژه که با ثبت نام معلم ها شروع می شود، بر اساس سن دانش آموزان کلاسی از کشور های دیگر برای همکاری انتخاب می شود. در مرحله بعد هر کلاس عروسکی تهیه و بوسیله پست به عنوان مهمان برای کشور دیگرارسال می کند. پس از رسیدن عروسک های مهمان به مقصد عکسهای مختلفی از عروسک همراه دانش آموزان  که مشخص کننده فرهنگ و ارتباطات اجتماعی کودکان است بوسیله ایمیل برای کشور مبدا فرستاده می شود. عروسک مهمان در مدتی که در کشور مقصد است،خانه ی تمام بچه هامی رود.

در سال تحصیلی جاری تصمیم گرفته شد پایه های اول و دوم در این پروژه مشارکت داشته باشند. پس از ثبت نام در سایت مربوطه مشخص شد که در پایه دوم با دانش آموزان کشور تایوان و در پایه اول با دانش آموزان کشور امریکا تبادل عروسک ها صورت خواهد گرفت.

عکس های زیر که از کشورهای همکار رسیده است آغاز این پروژه را نشان می دهد:

عکس های رسیده از کشور امریکا:

لازم به ذکر است که دوتا از دانش آموزان ایرانی هستند.

دانش آموزان در حال تهیه ساندویچ برای نیازمندان

عکس رسیده از دانش آموزان کشور تایوان