صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای آموزشیآزمونهای کشوری

آزمون های کشوری

مطابق سنوات گذشته، دبستان مهرآیین2 به منظور ارزیابی فعالیت های آموزشی خود (پایه های چهارم، پنجم و ششم) با تعدادی از مراکز برگزارکننده آزمون های جامع کشوری قرار داد منعقد نموده است که این ازمون های عبارتند از :

1. آزمون های مبتکران: این آزمون های بطور تقریبی هر ماه یکبار در سطح کشور برگزار می شود که برنامه این آزمون ها به دانش اموزان ارائه شده است. این آزمون ها شامل آزمون پیشرفت تحصیلی (عادی) + آزمون تیزهوشان می باشد.
  2. آزمون تیمز :
  3. آزمون کانگرو :

دبستان مهرآیین 1 به جهت ارزیابی فعالیت های آموزشی خود و همچنین ارزیابی سطح علمی به دانش آموزان پایه های دوم و سوم با تعدادی از مراکز  برگزار کننده آزمونهای جامع کشوری قرارداد منعقد نموده است که این آزمونها عبارتند از :

آزمون سراسری و جامع مرآت : مربوط به پایه سوم دبستان

آزمون سراسری و جامع گاج : مربوط به پایه دوم دبستان