صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای آموزشیرباتیک

رباتیک

درماه دی

دانش آموزان جدیدی که امسال با رباتیک  آشنا شده اند در دو جلسه اول جرثقیل ساخته شد که آموزش مرکز ثقل ، تعادل سازی سازه و آشنایی با قرقره ثابت و متحرک انجام گردید و پس از تکمیل سازه تست آن انجام شد.

در جلسه ی 94/9/17 شروع به ساخت گریپر را انجام دادیم که در سازه آشنایی با چرخ دنده ها و نحوه ی انتقال نیرو با چرخ دنده ها به دانش آموزان آموزش داده شد و در جلسه ی آینده دانش آموزان سازه ی خود را موتوردار می کنند که اولین سازه موتوردار خود را می سازند و با پاورک بک آشنا میشوند.

به منظور ایجاد خلاقیت در دانش آموزان، در پایه‌های بالاتر  مراحل ساخت ربات‌های ساده به دانش آموزان آموزش داده می‌شود و در پایه‌های پایین این آموزش از طریق لگو سازی صورت می‌پذیرد.