صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای آموزشیپِژوهش

هدف گذاری و شیوه عملکرد در کلاس پژوهش

فعالیت و پژوهش مهارتی است که دانش آموزان با فراگیری آن قادر خواهند بود به درک عمیقی از مفاهیم دست یابند .
مهمترین و ماندگارترین اثر آن هم در نهان دانش آموزان باید شوق به یادگیری و مدرسه باشد . به همین دلیل آموختن مراحل تحقیق برای شروع لازم است . در پژوهش سال جاری تحصیلی 95-94 کلیه پایه ها ( اول تا پنجم ) گروه بندی شده و فعالیت در گروه هدف اصلی این فعالیت هاست .
دفتر پژوهش در پایه های دوم تا پنجم نشان دهنده فعالیت گروه ، مسئولیت ها و روند پیشبرد آن است .
در قسمت های زیر شیوۀ عملکرد در پایه های مختلف توضیح داده شده است :

- پیش دبستان
- پایه اول
- پایه دوم
- پایه سوم تا پنجم

اولیاء گرامی به دو نکته زیر توجه فرمائید :
1- ساعت پژوهش یک هفته به پژوهش و یک هفته دیگر به آزمایشگاه علوم اختصاص دارد .
2- سرکار خانم انصاری ( معاونت پژوهشی مدرسه ) جوابگوی سؤال های احتمالی شما خواهند بود . برای تماس با ایشان می توانید به آدرس This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ایمیل بفرستید و یا در ساعت های زیر با مدرسه تماس بگیرید .
شنبه 30 : 13 – 11
دوشنبه 30 : 14 – 11