صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای آموزشیپِژوهشاخبار واحد پژوهششرکت دانش آموزان مهرآیین در یازدهمین جشنواره کشوری پروژه ی دانش آموزی تبیان

شرکت دانش آموزان مهرآیین در یازدهمین جشنواره کشوری پروژه ی دانش آموزی تبیان

مهمترین و اولین نتیجه شرکت در این جشنواره تجربه حضور در یک محیط شاداب علمی است. دانش آموزان سراسر کشور با تجربه های علمی و پژوهشی یکدیگر آشنا می شوند و می توانند در یک جمع بزرگتر از مدرسه طرح خود را ارائه دهند.این تجربه موجب ارتقاء سطح انگیزش،کنجکاوی و تحرک علمی و اعتماد به نفس در دانش آموزان می شود.
دانش آموزان مهرآیین در یازدهمین جشنواره کشوری پروژه ی دانش آموزی تبیان شرکت کردند، این جشنواره در روزهای پنج شنبه و جمعه نهم و دهم اردیبهشت ماه 95 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.
دانش آموزان ما در دو بخش سمینارهای علمی و غرفه های نمایشگاهی شرکت داشتند. در بخش سمینارهای علمی پروژه بازی های کودکان ارائه گردید. این پروژه را دانش آموزان رضا صومعه ، امیرحسین یوسفی و آرتین پناهی انجام داده بودند . در غرفه مدرسه مهرآیین سه پروژه و دست سازه به نمایش درآمد.
*پروژه چادر مسافرتی :"کار گروهی آقایان اشکان نجد مظهر-عرشیا عدالت پژوه و هومان میرمطلبی"
*پروژه ناجی کودکان "کارگروهی آقایان امیرعباس دهقان،امیررضا خلیلی و آرش غلامیان"
*پروژه بازی فکری کارگروهی آقایان امیرعلی صنعتگر و امیرعلی خاتمی
دانش آموزان با حضور در غرفه مدرسه در این دو روز به سوالات و نظرهای بازدید کنندگان پاسخ دادند.
با تشکر فراوان و خالصانه از اولیا این دانش آموزان که مسئولین مدرسه را در این جشنواره کشوری همراهی کردند.

به تمامی دانش آموزان شرکت کننده نمونه تقدیرنامه زیر اعطا گردیده است .