صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای آموزشیپِژوهشاخبار واحد پژوهشپروژه تبیان

پروژه تبیان

قدردانی پژوهش های دانش آموزی تبیان از پروژه ناجی کودکان

پروژه ناجی کودکان که در یازدهمین جشنواره کشوری پژوهش های دانش آموزی تبیان در بخش فنی و مهندسی شرکت کرده بود از طرف این موسسه مورد تقدیر و قدردانی قرار گرفت.این پروژه توسط دانش آموزان پایه پنجم آقایان امیرعباس دهقان-آرش غلامیان و امیررضا خلیلی به راهنمایی سرکار خانم طالبی انجام شده. در این پروژه با طراحی یک حسگر روی آینه ی ماشین در صورتیکه دست و یا سر سرنشینان از پنجره خارج  شود هشدار می دهد . به این دانش آموزان عزیز و خانواده هایشان که در انجام پروژه و شرکت در جشنواره های مختلف ما را یاری نمودند تبریک می گوییم.

لینک مربوط به اخبار در خبرگزاری

لینک تقدیر در سایت تبیان