صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای آموزشیپِژوهشاخبار واحد پژوهشاجرای آسمان نمای دیجیتال

اجرای آسمان نمای دیجیتال

در دبستان مهرآيين
زندگی در شهر های بزرگ با وجود انواع آلودگی های محیطی مانند آلودگی نوری، امکان تماشای آسمان پرستاره و زیبای شب را از ما گرفته است.
آسمان نمای دیجیتال با شبیه سازی آسمان روز و شب و پخش آن بر روی گنبد بادی بزرگ، این شرایط را برای ما فراهم کرده است تا بدون نیاز به خارج شدن از شهر آسمان پر ستاره ی شب را بالای سرمان ببینیم.
امکان آموزش طلوع و غروب خورشید، تماشای آسمان پر ستاره ی شب، تماشای صورت های فلکی و افسانه های آن، یادگیری جهت یابی از طریق ستارگان، فرود بر روی کره ماه، دیدن سیارات منظومه شمسی از نزدیک و آموزش کهکشان ها و خوشه های ستاره ای نزدیک به ما، از قابلیت های این آسمان نما می باشد.
برنامه ی آسمان نمای دیجیتال در روزهای شنبه و یکشنبه 11 و 12 دی در مدرسه مهر آیین برای کلیه ی مقاطع اجرا گردید
و مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت