صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای آموزشیپِژوهشگزارش پژوهشی پایه دوم دبستان

گزارش پژوهشی پایه دوم دبستان

گزارش هدف گذاری و شیوه عملکرد و فعالیتهای دانش آموزان پایه دوم در پژوهش

در پایه دوم پس از گروه بندی و انتخاب موضوع کار در گروه ها به عنوان هدف اصلی فعالیتها آغاز شد .
1- انتخاب موضوعات با توجه به موضوعات متناسب در حد پایه تحصیلی ، مورد علاقه دانش آموزان و موضوعات محیط زیستی در گروه ها
2- در هر گروه روی سؤالات و موضوعات خود صحبت می کنند و پاسخ اولیه ای برای سؤالات می یابند .
3- جستجوی منبع ، در اولویت مطالعه کتاب خواهد بود .
4- سپس خلاصه نویسی از مطالب و دادن این مطالب به کلیه اعضای گروه برای مطالعه و در جریان قرار گرفتن انجام می شود .
5- آماده سازی فایل word
6- جمع آوری تصاویر مطالب برای روزنامه دیواری ( تابلو ) از رسانه ها و مجلات
7- ساخت روزنامه دیواری و آموزش لازم جهت تکمیل آن برای نصب در تابلوها
8- تمرین در کلاس و مطالعه خلاصه مطالب و ارائه هر گروه
9- ارائه با حضور اولیا و برگزاری جلسه پرسش و پاسخ خط بعد هر پروژه 1 تحقیق و 1 تابلو باید در انتها داشته باشد .
پایه های 5-3 طبق روش زیر کار می کنند .