صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای آموزشیپِژوهشگزارش پژوهشی پایه سوم تا پنجم دبستان

گزارش پژوهشی پایه سوم تا پنجم دبستان

گزارش هدف گذاری و شیوه عملکرد فعالیتهای دانش آموزان پایه های سوم تا پنجم در کلاس پژوهش:

مراحل آغاز تا پایان پژوهش ها در این کلاس ها به ترتیب زیر انجام می شود :
1- انتخاب موضوع بر اساس برخی ملاک ها که مهمترین آن ها ، علاقه مندی به موضوعات ، به روز بودن از نظر اجتماعی یا ملی و محیط زیستی ، ایده و خلاقیت نو ، داشتن دانش کافی در حد پایه و وجود منابع کافی برای تحقیق توسط دانش آموزان است .
2- سپس طرح و ثبت آن در دفتر پژوهش گروه و یافتن پاسخ اولیه فرضیه حداقل 5 سؤال
3- هر گروه باید اهداف و ضرورت های طرح خود را در دفتر پژوهش ثبت کند .
4- پیدا کردن منبع از کتب ، سایت ها ، رسانه ها ، مصاحبه ( یا پرسش نامه ) و تدوین محتوایی در حدود ( حداقل ) 10 تا 15 صفحه در نرم افزار word
در این مرحله کلیه اولیا باید از موضوع و نحوه جمع آوری اطلاعات دانش آموزان مطلع باشند . تا حمایت معنوی و گاهاً محتوایی را داشته باشند و در جریان عملکرد دانش آموزان باشند .
5- خلاصه نویسی مطالب word . در این مرحله برخی طرح ها نیز که کار عملی دارند مراحل ساخت و طراحی خود را شروع می کنند . ثبت تمام متن ها و موارد در دفتر پژوهش با ثبت تاریخ روز و نام منبع می باشد .
6- تهیه و ساخت فایل. Power point
7- تمرین و هماهنگی اعضای گروه برای ارائه
8- ارائه در کلاس
9- جلسه ارائه عمومی
هر گروه از پایه های سوم تا پنجم باید 1 فایل word ، 1 فایل power point و بعضاً1 تابلو نمایش تهیه شود .