صفحه اصلیفوق برنامهفعالیتهای پرورشیکتابخانه و کتابخوانی

غذای روح  برای والدین                        نشر پیکان

نویسنده : جک کانفیلد/ مارک ویکتور / هانسن / کیبِرلی کربرگ

مترجم : معصومه بردباری و  عباس چینی

گاه در زندگی اوقاتی پیش می آید که انسان مضطرب ولی علاج و غافلگیر به سراب زندگی چشم

می دوزد . داستان های این کتاب واقعیت هایی است که اتفاق افتاده و خواننده را تحت تأثیر مردان و

زنانی قرار خواهد داد که در مقابل مسایل و مشکلات زندگی هرگز خود را تسلیم موقعیت های سخت

نکرده ، بلکه با جدیّت و و عشق و ایمان ، کشتی طوفان زده زندگی را به ساحل  هدایت کرده اند.

------------------------------------------------------------------------------

روش منبع نویسی برای کتاب و فرهنگ نامه برای  دانش آموزان

1 - نام منبع          2- جلد                  3 - موضوع             4 -  صفحه

اطلاعاتی که از یک منبع باید استخراج نمود عبارتند از :

چی : اشیا          کی : انسان            چگونه  :               چرا:               کجا               کی : زمان

کتابخانه مدرسه مهرآیین متشکل از کتابهای متنوع است که شامل کتب قصه ، آموزشی ، ادبی ، مذهبی و علمی است . که تمام رده های سنی را شامل می شود . این لینک در نظر دارد تا به دانش آموزان و خانواده های گرامی کتابهایی که می توانند مفید باشند را معرفی کند . از دانش آموزان و همچنین والدین می خواهیم که ما را در بهتر شدن و پویایی این سایت و محیط کتابخانه یاری نمایند .

آئین نامه کتابخانه

1- مراجعه به کتابخانه در روزهای مخصوص هر پایه امکان پذیر است .

2- دانش آموزان می توانند کتابها را در هر جلسه امانت گیرند .

3- به ازای تأخیر در برگرداندن کتاب فقط تا یک هفته امانت داده می شود .

4- استفاده از کتابهای مرجع فقط در محیط کتابخانه امکان پذیر می باشد .

معرفی کتاب توسط دانش آموزان

از دانش آموزان می خواهیم بهترین و جالب ترین کتابی را که در طول هفته می خوانند سه شنبه هر هفته برای ما در سایت مدرسه بفرستند در

ضمن دانش آموزان فعال در سایت معرفی می شوند .

لیست روزهای کتابخانه

شنبه : کتابخوانی 2/5 – 2/1

یکشنبه : کتابخوانی 1/1 – پایه چهارم

دوشنبه : کتابخوانی پایه سوم

حضور کلاس پیش دبستان و پایه ششم در کتابخانه بنا به ضرورت کلاس و نظر مربی و معلمین امکان پذیر است.

معرفی کتاب برای والدین

پنج زبان عشق کودکان گری چاپمن – راس کمپل ترجمه : سیمین موحد نشر : ویدا
کودکان شدیداً نیاز دارند که بدانند چقدر دوست داشته می شوند . اما اگر بزرگسالان « زبان عشق » خاص آنها را ندانند ، شاید نتوانند عشق خود را به کودک نشان دهند .
اگر زبان عشق شما با زبان عشق فرزندتان فرق دارد ، بهتر است هر چه سریع تر زبان او را یاد بگیرید . وگرنه نمی توانید عمیق ترین نیازهای عاطفی کودک را برطرف کنید .

پنج زبان عشق نوجوانان گری چاپمن ترجمه : سیمین موحد نشر : ویدا
مزایای زندگی در جهان امروز بی شمار است اما خطرات آن نیز بسیار است . با این وجود مادر و پدر تأثیر زیادی بر فرزندان خود دارند . پژوهش ها نشان می دهند والدین – نه همسالان – مهم ترین تأثیر را بر زندگی نوجوانان خود دارند . راه این تأثیر عشق است .

پنج زبان عشق خانواده گری چاپمن ترجمه : سیمین موحد نشر ویدا
نور امید برای خانواده ، آرزوی مهم برای زندگی این است که روابط خانوادگی کاملاً مهرآمیز و عاشقانه داشته باشند . این کتاب شما را یاری می کند تا الگوی سالمی در خانواده ایجاد کنید .

معرفی کتاب بهمن ماه

مرزهایی برای کودکان:

نویسنده: دکتر کلود-دکتر جان ناون سند                ترجمه: سعید صیادلو             نشر: واژه

چه زمانی بگوییم بله ، چه زمانی بگوییم نه که به فرزندمان کمک کنیم تا کنترل زندگی خود را به دست گیرد. تربیت افراد خویشتن دار مسئولیت پذیر و انتخاب گر مستلزم آن است که والدین-مربیان و همه افرادی که با کودک سر و کار دارند،خود توانایی ((بله)) گفتن و ((نه)) گفتن داشته باشند.

این کتاب با ذکر مثال های کاربردی،راهنمای مناسبی است که نشان می دهد کجا و چگونه به فرزندانمان ((بله)) و ((نه)) بگوییم .